Klientudsagn

Her kan du se klientudsagn fra et udpluk af min klienter:

Klientudsagn: Healing af galdestens-anfald:

“Jeg har været i behandling hos Rikke to gange indtil videre. Det har været for at mindske og helst slippe helt af med mine galdestens-anfald. Det seneste halve år har anfaldene taget til i både styrke og hyppighed, som har været 3-4 anfald om måneden.

Den første behandling hos Rikke var som en form for rus, hvor jeg gik derfra og allerede følte mig afhængig. Jeg havde ingen anfald efterfølgende og kom igen en måned efter, hvor følelsen var den samme og oven i hatten slap jeg af med den dundrende hovedpine jeg kom med. Jeg har efterfølgende haft ét mindre anfald, som kan skyldes udrensningen i kroppen.

Selve seancen er fantastisk og Rikkes rolige og forstående væsen gør, at man føler sig fuldkommen tryg i hendes hænder” Ann-Kirstine 39.

 

Healing af uro i kroppen:

“Jeg har haft den glæde, at være i Rikkes kyndige hænder to gange. Den første gang slappede jeg så meget af, at jeg forstod hvad der menes med at blive et med underlaget. Anden gang havde jeg for meget uro i kroppen til at slappe helt af. Begge gange nød jeg den udrensning det satte i gang og jeg havde det rigtig godt i mange dage efter. Jeg vil helt klart vende tilbage og giver mine varmeste anbefalinger Emoji” Astrid 37.

 

Hold i lænden:

“Jeg har fået healing hos Rikke efterhånden flere gange, hvilket altid er meget behageligt og virkningsfuldt. Alle gange er jeg kommet fra behandlingen med fornyet energi.

Sidste behandling jeg fik hos Rikke var fordi jeg havde et lændehold på vej. Min lænd driller mig jævnligt og jeg kunne denne gang mærke, at hvis jeg ikke gjorde noget ville holdet sætte sig dybere. Efter en enkelt behandling hos Rikke var lændeholdet væk og jeg har i 1½ måned nu intet mærket til lænden.” Thomas 41.

 

Klientudsagn: Healing af fastklemt iskias-nerve:

“Fantastisk healing – der gør en stor forskel på krop og sind! Havde store smerter i forbindelse med, at iskias nerven havde sat sig fast – dagen efter healingen var jeg smertefri og uden medicin!” Nete 45.

Spændinger og bivirkninger af medicin:

“Rikke er med sit rolige og empatiske væsen en fornøjelse at møde. hun har hjulpet mig mere end jeg turde håbe på, i forhold til mine problemer med forskellige spændinger og bivirkninger af medicin. Jeg kan med Rikkes hjælp blive afspændt og få mere energi. jeg må indrømme at jeg var mere end bare lidt skeptisk til at begynde med – men jeg må overgive mig. det virker og jeg kan varmt anbefale Rikke.” Maria 37

Healing af 5 årig:

“Jeg har haft min 5 årige datter til healing hos Rikke da hun har haft tilstoppet næse i laaaang tid uden at være decideret forkølet vi har brugt næsespray hver dag i perioder men synes jo ikke at det var en særlig god løsning. derudover har Sofie i en stor del af sit liv haft svært ved at være adskilt fra sin mor og har haft meget brug for at vide hvor hun opholdt sig.

Sofie var forberedt på hvad der ventede og faldt hurtigt i søvn under healingen. efterfølgende har vi oplevet en stor nedgang i brugen af næsespray. den bruges yderst sjældent nu. samtidig kunne vi efter to dage konstatere at Sofie ikke søgte sin mor i samme grad som før. faktisk gad hun hende ikke rigtigt. fantastisk oplevelse for Sofie og os som forældre!!”  AK 40

Depression:

“Jeg er kommet hos Rikke nogle gange inden for de sidste par måneder. Jeg har lidt af depression og gået til et hav af samtaler hos en psykolog, men jeg følte jeg manglede noget ro helt inde i sindet. Så jeg prøvede det af og synes helt bestemt det har givet en effekt.

Jeg oplevede i sidste måned at være helt afslappet og gik rundt og sagde “easy peasy” til dem jeg var i kontakt med, hvis de f.eks. virkede stressede. Og det har kun gået fremad siden da. føler ikke jeg lider af depressionen mere… så kan klart anbefale en tid hos Rikke”.  Rikke 29

Klientudsagn: Healing:

“En stor positiv oplevelse i rolige omgivelser – og så er Rikke en skøn person og fagligt dygtig. Kunne mærke min krop begynde at reagere på behandlingen mens jeg fik den. kan varmt anbefales”. Kirsten 40

Angst og tristhed:

“Jeg har været i en personlig krise som har udartet sig i angst for at blive syg, angstanfald og tristhed. Jeg har indtil videre været til healing hos Rikke to gange og det har gjort en stor forskel for mig. Jeg har fået en super god energi og mit humør har virkelig fået et boost i den rigtige retning, jeg kan nærmest ikke huske hvornår jeg sidst har været i så godt humør. Samtidig har jeg fået et overskud til at kigge på mit liv fra en ny og positiv vinkel”. Thomas 40

Uroligt og sensitivt barn:

“Min søn på 8 har nu været til behandling hos Rikke ca. 4 gange, da han er meget sensitiv, døjer med uro i kroppen osv. og sikke en forandring der er sket 🙂

Han er blevet helt rolig, har ikke så mange hysteriske anfald mere samt forstår bedre at sige fra, hvis han for eksempel har brug for at slappe af end at lege med nogen.

Samtidig har han fortalt med sine egne ord, at det hjælper ham at komme ud til Rikke – og at han godt kan lide når hun holder sine hænder på siden af hans hoved. Han er så tryg ved hende, at han ikke vil se film, men blot slappe af. De sidste gange er han endda faldet i søvn.

Rikke er så skøn en person – og så empatisk og rolig. Hun giver sig tid til børn og lader dem vide, at det er dem, der bestemmer om der for eksempel skal være musik og om de gerne vil se hendes film 🙂 -Og ja, hendes faglighed er helt i top! Kan kun varmt anbefale hende!”.  Kirsten 40

Svimmelhed og hovedpine

Jeg opsøgte Rikke Hammer Jørgensen pga. en generende hovedpine og en insisterende svimmelhed. Under behandlingen mærkede jeg først afspændthed i kroppen men dernæst en fornemmelse af at min krop “blev samlet” og grænsen mellem mig og verden blev mere defineret.
Det var en fantastisk behagelig oplevelse og alt hvad Rikke sansede og kommunikerede var genkendeligt og sandt for mig.
Jeg var stadig svimmel da jeg forlod briksen men nu to dage efter er både hovedpine og svimmelhed væk 

Jeg kan kun anbefale Rikke på det varmeste.
Susanne Hansen 67

 

Flere klientudsagn på vej…

Kontakt mig