Healing

Sådan foregår behandlingen:

Du ligger på briksen fuldt påklædt, eventuelt med tæppe eller lagen over dig. Jeg starter en healing ved at lægge mine hænder under dit hoved og vil derfra flytte hænderne til andre steder på din krop. Jeg mærker efter hvor din krop har ubalancer og flytter mig rundt efter dette, derfor er hver enkelt behandling lidt forskellig.

Lyt til noget stille musik – slap af og mærk efter hvad der sker i din krop og i dit sind.

Healing Aalborg - healing

Under healing:

får du tilført ny energi. Dette kan føles som enten kulde, varme, prikken i huden som hvis den sover, vibration eller tics i muskler. Farver og billeder kan dukke op for dit indre øje og måske trænger følelserne sig på. Har du negative tankemønstre, kan der skabes ændringer heri. Mange oplever en dyb afslapning – at kroppen bliver “tung” – og en del falder i søvn. Healingens effekt bliver ikke mindre af denne grund.

Nyd behandlingen, vend blikket indad og tillad din krop tage imod.

Efter healing:

giver du dig selv et øjeblik til lige at “vende tilbage” og du vil blive tilbudt et glas vand. Det er vigtigt for den efterfølgende udrensning, at du de næste 3-4 dage drikker rigeligt med vand. Udrensningen kan ske både på det fysiske plan og på det følelsesmæssige plan.

Udrensningen på det fysiske plan:

Her er nogle af de mest almindelige reaktioner – typisk vil forskellige reaktioner afløse hinanden: Hyppigere vandladning, mørkere urin, afslappethed/træthed, influenzalignende symptomer, smerter i områder hvor der tidligere har været problemer, fornyet energi og lethed.

Udrensningen på det følelsesmæssige plan:

Ændringer i humør eller reaktionsmønstre, sårbarhed og irritabilitet samt gammel sorg kan blusse op men også at følelse af lethed og glæde kan finde vej igen.

Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på en healing. Nogle mennesker reagerer ved at mærke de problematikker de kom for at få behandling for i en mildere grad hvorimod andre reagerer ved umiddelbar lettelse. Uanset hvordan DU mærker din udrensning, så vær forvisset om, at du aldrig ender med at have det dårligere, end da du kom. Healing kan ikke gøre en tilstand værre.

Healing Aalborg - Healing

Healing kan hjælpe dig med:

Stress, Depression, Angst, Ledsmerter, Muskelinfiltrationer, “Muse”skader, Muskelsmerter, Blodomløb, Søvnløshed, Hovedpine, Fantomsmerter.
Mindskning af bivirkninger fra andre former for behandling og medicinering.
Smertelindring ved kræftbehandling, for blot at nævne nogle problematikker.

HUSK: at der skal fremvises Coronapas eller negativ test højest 72 timer gammel.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte mig!
Kontakt mig

Vær opmærksom på, at behandling ikke tilbydes til personer med pacemaker. Den erstatter ikke din læges behandling og/eller medicin og der stilles ingen diagnoser. Jeg er omfattet af tavshedpligt.

Se priser