Fjernhealing

Om Fjernhealing:

Fjernhealing kan være rigtig godt, hvis du har et travlt program og har svært ved at nå det hele.

Fjernhealing er godt til lettere stress tilstande, uro, ængstelse eller hvis du bare trænger til at få bedre føling med dig selv.

Sådan foregår behandlingen:

Du modtager fjernhealing når du er klar til det. Det betyder, at du kan være på arbejde eller lave andet imens fjernhealingen foregår. Hvis du har det bedst med at få healingen på samme tid som jeg sender den, aftaler vi det sådan.

Det er oftest når vi sætter os i fred og ro eller lægger os til at sove, at vi bliver modtagelige for den fjernhealing der er givet.

Du skal forud for behandlingen have sendt mig et vellignende billede af dig selv på tlf. 93960212 eller vedhæfte det i en mail – den finder du under “kontakt”.

Vær opmærksom på, at fjernhealing kun tilbydes til klienter, som allerede er i behandlingsforløb med healing.

Efter behandlingen:

Ringer vi sammen og du får tilbagemelding på, hvad jeg er kommet i kontakt med under healingen.

vær opmærksom på, at der kan ske udrensning på forskellig vis:

Udrensning på det fysiske plan:

Kan være meget individuel, men det mest almindelige er: hyppigere vandladning, mørkere urin, afslappethed/træthed, influenzalignende symptomer, lethed og fornyet energi.

Udrensning på det følelsesmæssige plan:

Ændringer i humør og reaktionsmønstre, som eksempelvis sårbarhed og irritabilitet samt gammel sorg kan blusse op. Glæde over at have aflagt gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på en healing. Nogle mennesker reagerer efterfølgende ved at mærke de problematikker de kom for at få behandling – blot i en mildere grad – hvorimod andre reagerer ved umiddelbar lettelse. Uanset hvordan DU mærker din udrensning, så vær forvisset om, at du aldrig ender med at have det dårligere, end da du kom. Healing kan ikke gøre en tilstand værre.

Fjernhealing kan virke lindrende på:

Stress, Uro, Ængstelse, Angst og fysiske smerter kan blive lindret og somme tider helt forsvinde.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte mig!
Kontakt mig

Vær opmærksom på, at behandling ikke tilbydes til personer med pacemaker. Den erstatter ikke din læges behandling og/eller medicin og der stilles ingen diagnoser. Jeg er omfattet af tavshedpligt.

Se priser