Baggrund

Healing Aalborg v/Rikke Hammer Jørgensen
Healer Rikke Hammer Jørgensen

Mit navn er Rikke Hammer Jørgensen og har beskæftiget mig med healing siden 2013. Jeg er født i 1975 bor med min mand og vores to drenge i Godthåb syd for Aalborg. Jeg har altid interesseret mig for at arbejde med mennesker og med min baggrund som uddannet pædagog fra 2003 føler jeg mig godt klædt på. Jeg har siden da taget flere kortere uddannelser og kurser:

Uddannelses baggrund:

Pædagog (1999-2003)

“SorgPilot” – en uddannelse som omhandler børn og sorg. (2008)

Tankefeltterapi, grunduddannelsen (2012)

Reiki Healer (2013-2015)

Healingsmassage, grundforløb (2014)

Kranio-Sakral Terapi, Grunduddannelsen (2015)

Under uddannelse til Psyko- og Familieterapeut, 4 årig uddannelse fra Kempler Instituttet, (start januar 2017)

Alt er kommet af en indre trang til at hjælpe mennesker til at kunne leve med krop, sind og sjæl i samklang – til at få genskabt kroppens naturlige balance.

Min egen baggrund for at interessere mig for selvudvikling begyndte da min far døde i 2002. I tiden derefter led jeg meget af angst – både angst for hvad livet uden min far ville betyde for mig samt social angst, der gjorde det svært at være, hvor der var (for) mange mennesker. Med hjælp fra dygtige og kærlige mennesker fik jeg arbejdet mig ud på den anden side af angsten og ser den i dag som en god ven, der en sjælden gang i mellem stikker en antydning frem for at fortælle mig, at jeg har glemt at passe på mig selv. Angstanfald og de kropsfornemmelser der tidligere fulgte med, fylder i dag ingen ting og har ikke fyldt i mange år.

I dag er det et af mine store ønsker, at kunne bidrage til, at andre mennesker får det liv de ønsker sig. At kunne hjælpe mennesker til at mærke efter i egen krop, hvad der er rigtigt og godt for dem, så de kan blive fri for smerte, om det så måtte være psykisk eller fysisk.

Venligst Rikke
Kontakt mig