Traume-healing

Om Traume-healing

Et traume kan her defineres som en forskrækkelse, som har sat sig i kroppen – og kan derfor være af både større eller mindre karakter. Ofte behøver vi hjælp til at få fokus på dem. Ved en Traume-healing beskæftiger vi os med de traumer der dukker op og som er vigtigst for dig.

 

Sådan foregår behandlingen:

Først har vi en kort, indledende samtale. Dernæst  kommer du op at ligge på min briks, samt får et tæppe omkring dig. Jeg lægger mine hænder på dig og starter med at heale blidt.

Under healingen er det vigtigt at du sætter ord på de tanker og oplevelser der melder sig – for det er dem vi skal tage hånd om. Ved at sige tingene højt, samtidig med du modtager healing, får du mulighed for at få renset ud i de traumer som kunne begrænse dig i dit voksne liv. Du modtager under hele behandlingen kærlig healing, som hjælper dig til at give slip på gammelt, samt give plads til ny, positiv energi som vil arbejde for dig fremadrettet.

Behandlingen varer omkring 1 time.

Efter behandlingen:

Giver du dig selv et øjeblik til lige at mærke dig selv. Du kan føle dig både let og træt i kroppen, vær opmærksom på din krops signaler og vær nænsom ved dig selv. Letheden kan skyldes at du har “smidt en tung rygsæk” og trætheden kan melde sig fordi traumerne har været en smerte du har båret på længe.

Afslutningsvis vil du blive tilbudt et glas vand. Det er vigtigt for den efterfølgende fysiske udrensning, at du de næste 3-4 dage drikker rigeligt med vand. Udrensningen kan ske både på det fysiske- og på det følelsesmæssige plan.

Behandlingen gentages efter behov. Det kan være en god ide med en efterfølgende behandling med almindelig healing.

Udrensning på det fysiske plan:

Kan være meget individuel, men det mest almindelige er: hyppigere vandladning, mørkere urin, afslappethed/træthed, influenzalignende symptomer, lethed og fornyet energi.

Udrensning på det følelsesmæssige plan:

Ændringer i humør og reaktionsmønstre, som eksempelvis sårbarhed og irritabilitet samt gammel sorg kan kortvarigt blusse op. Glæde over at have aflagt gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på en healing. Nogle mennesker reagerer efterfølgende ved at mærke de problematikker de kom for at få behandling – blot i en mildere grad – hvorimod andre reagerer ved umiddelbar lettelse. Uanset hvordan DU mærker din udrensning, så vær forvisset om, at du aldrig ender med at have det dårligere, end da du kom. Healing kan ikke gøre en tilstand værre.

Healing Aalborg - Healing

Traume-healing kan hjælpe dig med:

Stress, Depression, Angst, Muskelsmerter, Blodomløb, Søvnløshed, Hovedpine, Fantomsmerter, for blot at nævne nogle problematikker.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte mig!
Kontakt mig

Vær opmærksom på, at behandling ikke tilbydes til personer med pacemaker. Den erstatter ikke din læges behandling og/eller medicin og der stilles ingen diagnoser. Jeg er omfattet af tavshedpligt.

Se priser