Husrensning

Spirituel rensning af hus

Oplever du uro i dit hjem? Låger i køkkenet som bliver åbnet og lukket. Banken på døre. Fodtrin. Følelse af at blive overvåget. Kulde. Vågner du om natten med en følelse af, at du ikke er alene? Skygger der glider forbi. En underlig lugt, enten af alkohol, noget råddent eller tobak?

Hvis du oplever noget af dette, kan det være du har fået besøg af en ånd.

Det er vores erfaring, at en ånd i hjemmet kan påvirke en enkelt person såvel som hele familien. Det kan påvirke hele dynamikken i en familie. Et af de gængse tegn på, at man kan have en ubuden ånd, kan være pludselig træthed, hovedpine, vrede eller ked af det-hed. Følelser som du måske undrer dig over, hvor kommer fra.

Det er vores erfaring som clairvoyante, at det oftest IKKE er en elsket gammel oldemor som er “på besøg”. Det kan lige så vel være en helt fremmede, som hverken har haft noget med huset at gøre eller de som nu bor i huset. Ofte er der tale om en ånd, der er er fulgt med hjem fra besøg ude, eller også er det en, der er fulgt med de gæster vi har haft på besøg.

Under alle omstændigheder er det vores overbevisning, at disse ånder ikke høre hjemme på jorden, men skal hjælpes videre og hjem i lyset.

Hvordan foregår en hus rensning?

I samarbejde med Louise Hammer O’Carroll fra Nordjysk Hypnose kommer vi ud til dig og din familie. Det foregår stille og roligt og gerne med en enkelt af husets beboere, som viser os rundt.

Først så går vi lige en runde og ser, hvorledes der ser ud og fornemmer energierne. Så starter vi det sted, som vi mener er bedst og lukker op. Vi gennemgår dernæst rum for rum dit hus og fortæller undervejs hvad vi oplever. Møder vi en ånd, sendes den op og over i lyset.

Har du brug for at vide hvem det evt. er og hvorfor denne er hos dig, vil vi selvfølgelig forsøge at komme i kontakt med ånden. Samtidig forsøger vi også at spørge ind til, hvordan ånden har påvirket familien som bor i huset. Når vi har tjekket huset af for ånder, deler vi os gerne op. Rikke tager sig af de personer i huset, som har brug for healing og for at blive renset foreventuel klæbeånd, samt lukket lidt ned (energimæssigt). Imens renser Louise huset for energier, aftryk mv.

Vi har været ude for, at der også kan være “tung” energi fra de personer som bor i huset, og at der er problemer som de skal have løst, for at der igen bliver dejligt og rart at være i et hus. Men alt dette tager vi stille og rolig en snak omkring.

Praktisk information:

En almindelig villa/lejlighed tager typisk en times tid for os at rense. Dette foregår oftest i en weekend eller efter aftale. Prisen vil være 1.400 kr. for et normalt parcelhus 120 m2 – 190 m2 Er dit hus større og eller bor du uden for Aalborg kommune lægges til i pris samt kørsel. Da alle mennesker og ånder er forskellige, er der ikke to husrensninger der vil være ens.

Ring for pris på tlf. 26291212 (Louise fra Nordjysk Hypnose) eller tlf. 93960212 (Rikke fra Healing Aalborg)

Se priser. Kontakt mig.

www.nordjyskhypnose.dk