Bevidstheds-healing

Om Bevidstheds-healing:

Måske har du en overbevisning der hedder: “Jeg duer ikke til noget”, “Jeg er forkert” eller “Jeg er ikke noget værd”. Overbevisninger som disse begrænser os og spænder ben for, hvordan vi ønsker at leve vores liv.

Hensigten med Bevidstheds-healing er, at få fat om roden af disse overbevisninger og få dem healet, anerkendt, bearbejdet. Dernæst skal vi have skabt en ny positiv og mere moden overbevisning, som kan være dig en støtte i livet på en ressourcefuld måde.

Med Bevidstheds-healing kombinerer jeg healing, clairvoyance samt meditation. Jeg støtter og guider dig gennem hele din rejse og den proces du aktivt kommer til at deltage i. Vi samarbejder omkring din udvikling, så du ikke føler du står alene.

Sådan foregår behandlingen:

Først har vi en kort, indledende samtale. Dernæst  kommer du op at ligge trygt og rart på min briks, samt får et tæppe omkring dig. Jeg lægger mine hænder på dig og starter med at heale blidt. Så guider jeg dig stille og roligt tilbage til det tidspunkt, hvor du som sjæl er klar til at træde ind i din fysiske krop. Der er rigtig meget information at hente lige før besjælingsøjeblikket. Det kan eksempelvis være “hvad skal jeg lære af mit liv”, “har mit liv et bestemt tema” mv.

Dernæst guider jeg dig ind i fostertilstand, hvor du har mulighed for at få bearbejdet de hæmmende overbevisninger, som kunne begrænse dig i dit voksne liv. Disse tages hånd om via “installering” af nye og positive overbevisninger samt healing fra din sjæl, guider/engle samt fra mig, som hele tiden er med dig og støtter op om din proces. Dit hjertes kærlige ressourcer hjælper dig til at tage de nye overbevisninger til dig samt til at tage dem med dig fremadrettet i dit liv.

Behandlingen varer omkring 1½ time.

 

Efter behandlingen:

Giver du dig selv et øjeblik til lige at “vende tilbage”. Du kan føle dig både let og træt i kroppen, vær opmærksom på din krops signaler og vær nænsom ved dig selv.

Afslutningsvis vil du blive tilbudt et glas vand. Det er vigtigt for den efterfølgende fysiske udrensning, at du de næste 3-4 dage drikker rigeligt med vand. Udrensningen kan ske både på det fysiske- og på det følelsesmæssige plan.

Behandlingen gentages kun efter behov. det er vigtigt du selv mærker efter, om du har behov for flere behandlinger.

Udrensning på det fysiske plan:

Kan være meget individuel, men det mest almindelige er: hyppigere vandladning, mørkere urin, afslappethed/træthed, influenzalignende symptomer, lethed og fornyet energi.

Udrensning på det følelsesmæssige plan:

Ændringer i humør og reaktionsmønstre, som eksempelvis sårbarhed og irritabilitet samt gammel sorg kan blusse op. Glæde over at have aflagt gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på en healing. Nogle mennesker reagerer efterfølgende ved at mærke de problematikker de kom for at få behandling – blot i en mildere grad – hvorimod andre reagerer ved umiddelbar lettelse. Uanset hvordan DU mærker din udrensning, så vær forvisset om, at du aldrig ender med at have det dårligere, end da du kom. Healing kan ikke gøre en tilstand værre.

Bevidstheds-healing kan hjælpe dig med:

Stress, Depression, Angst for blot at nævne nogle af de problematikker som “de begrænsende overbevisninger” trækker i sit kølvand.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte mig!
Kontakt mig

Vær opmærksom på, at behandling ikke tilbydes til personer med pacemaker. Den erstatter ikke din læges behandling og/eller medicin og der stilles ingen diagnoser. Jeg er omfattet af tavshedpligt.

Se priser